Tips van The Car Butler

Wij delen graag onze vakkennis met u. Regelmatig plaatsen wij nieuwe praktische tips op deze pagina, doe er uw voordeel mee! Mocht u nog aanvullende vragen hebben, neem dan contact op met The Car Butler! Wij zijn namelijk dé specialist op autogebied. Zo zijn wij een autopoetsbedrijf, een schadeherstel bedrijf of een auto verhuurbedrijf, wij ontzorgen met alle diensten u op autogebied.

TCB Tip: banden vullen met stikstof

 

Brengt u ook de spanning van uw banden op peil bij het tankstation of thuis met een speciale pomp? Of wordt het door uw garage gedaan? Heeft u dan al de tip meegekregen om uw banden niet met zuurstof maar met stikstof te vullen? U kunt met stikstof afgevulde banden herkennen aan de groene ventieldopjes.

Afvullen met stikstof zorgt ervoor dat uw bandenspanning altijd, warm of koud exact constant is. Doordat de stikstof een grotere molecuul is, behoudt het de druk in de band, voorkomt het snelle slijtage, levert het een betere wegligging en zelfs een gunstiger brandstofverbruik. Nieuwe banden van The Car Butler worden zodoende altijd met stikstof gevuld!

TCB Tip: uitdeuken zonder spuiten

 

Parkeerschades zitten vaak in een klein hoekje: u raakt een paaltje, uw buurjongetje valt met zijn fietsje tegen uw auto, een onhandige manoeuvre met een winkelwagentje, net iets te krap in- of uitparkeren… zelfs de beste bestuurder maakt het wel eens mee. Waar vroeger bij dergelijke schade een heel deel (bijvoorbeeld een voorscherm of een portier) geplamuurd, geschuurd en gespoten moest worden, hebben we tegenwoordig nieuwe technieken. Efficiënt uitdeuken zonder dat het gespoten hoeft te worden. Een klein deukje wordt al vanaf € 60,00 verwijderd. Niemand die het nog ziet. En natuurlijk is dit soort onderhoud een prma investering gelet op de economische waarde van uw auto!

Online Reserveren

En laat u bedienen en verrassen door de diensten van The Car Butler in Utrecht.