Handwassen auto Utrecht

 

Uw auto is belangrijk voor u en uw auto verdient de juiste zorg! Daarom is het van belang dat uw auto zorgvuldig wordt gewassen en er geen krassen ontstaan. The Carbutler is uw persoonlijke hand carwash van Utrecht! Bij The Carbutler wordt uw auto zorgvuldig en milieuvriendelijk met de hand gewassen. Alle auto’s worden eerst onder hoge druk gereinigd van vuil. Dit voor wassen is hetgeen in combinatie met hoge kwaliteit producten en persoonlijke aandacht essentieel is voor een echt schoon en krasvrij resultaat.

Handmatig auto wassen, uniek in Utrecht!

 

The Carbutler Autopoetsbedrijf Utrecht levert een dienst die uniek is in Utrecht. Wij wassen uw auto van binnen en buiten handmatig, zo wordt uw auto altijd schoner dan het wassen in een geautomatiseerde wasstraat. Ook is dit veel veiliger voor uw auto: tijdens het wassen met de hand is de kans op krassen veel kleiner dan het gebruiken van een wasstraat! Het wassen wordt zorgvuldig uitgevoerd en uw auto zal er weer als nieuw uit zien.

Benieuwd naar onze prijzen?

Handwassen auto door The Carbutler Utrecht

 

The Carbutler is gespecialiseerd in het wassen en poetsen van auto’s en lichte bedrijfsvoertuigen. Onze dienstverlening van hoge kwaliteit maakt onze service uniek en zorgt voor de hoge mate van klanttevredenheid. Wij wassen auto’s zowel voor particulieren als voor bedrijven. Door de jarenlange ervaring die is opgebouwd streven wij dan ook naar perfectie en kwaliteit voor uw auto. Dankzij de uiterste zorg en aandacht aan uw auto, zorgen wij ervoor dat deze weer in showroomstaat kan worden gebracht.

Wilt u uw auto op een zorgvuldige manier met de hand laten wassen? Is uw auto toe aan een grote reinigingsbeurt? Neem dan contact op met The Carbutler, Uw servicegerichte butler op autogebied!

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak plannen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Online Reserveren

En laat u bedienen en verrassen door de diensten van The Car Butler in Utrecht.